Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

Aanstaande evenementen

De volgende evenementen staan binnenkort op de agenda:

Van 22.03.2018 19:00 tot 22.03.2018 22:00
Bij Scorpius 90, Beukenhorst Zuid, 2132 LR Hoofddorp, Nederland Categorieën: INCOSE Nederland Labels: Netwerkbijeenkomst
De markt verwacht dat producten steeds sneller op de markt komen: Terwijl de complexiteit groter wordt, moet de Time To Market korter en de kwaliteit hoger. Hoe blijf je in deze markt de concurrentie voor? Met automatisering van het engineering proces. Thijs Geurts gaat op deze uitdaging in en laat voorbeelden zien die conform afspraak gerealiseerd zijn.
Van 19.04.2018 19:00 tot 19.04.2018 22:00
Bij Manmakerweg 23, 2971 VP Bleskensgraaf, Netherlands Categorieën: INCOSE Nederland Labels: Netwerkbijeenkomst
Hoe gaat uitbesteding van productie van high tech systeemcomponenten in zijn werk? In deze netwerkbijeenkomst wordt dit duidelijk, vanuit uit het perspectief van leverancier VDL-ETG. 
Op 14.05.2018
Op 14 mei komt James Martin voor de zevende keer een workshop geven voor INCOSE-NL. Het betreft dit keer een ééndaagse workshop over systeemarchitectuur. Details over het onderwerp, locatie en kosten volgen binnenkort.