link

Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

24-09: Dutch System Architecting Conference

Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Op 24 september aanstaande is INCOSE-NL, net als de voorgaande jaren,  partner van Techwatch voor de organisatie van de Dutch System Architecting Conference, waarbij we deze keer gebruik maken van het Igluu in Eindhoven. Middels een inspirerend programma, waarin succesvolle en mindergeslaagde ontwikkelprojecten worden gedeeld, is dit een niet te missen event voor iedere systeem architect en systems engineer! Zie de eventsite voor het volledige programma.

Als INCOSE-NL lid is deelname extra aantrekkelijk, € 250 i.p.v. € 325. Een kortingscode is op te vragen bij het administratiekantoor van INCOSE-NL, door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij ook je lidmaatschapsnummer. Je ontvangt dan via mail een kortingscode en persoonlijke link waarmee je een toegangsbewijs kunt kopen.