Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

24-09: Dutch System Architecting / Engineering Conference

Na twee succesvolle edities hopen we jullie 24 september aanstaande te kunnen verwelkomen bij een nieuwe editie van de Dutch System Architecting / Engineering Conference.

Net als de voorgaande jaren is INCOSE-NL partner van de Dutch System Architecting / Engineering Conference, waarbij we gebruik kunnen maken van de inspirende omgeving van de Verkadefabriek in 's Hertogenbosch. We zijn nog steeds op zoek naar sprekers voor dit event, zodat we wederom een mooi programma kunnen samenstellen. Het je interesse om als spreker deel te nemen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Voorzitter INCOSE-NL).