link

Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws

19-10 Netwerkbijeenkomst - SE in de Energiemarkt

Deze avond zullen sprekers uit verschillende bedrijven hun ervaringen delen met betrekking tot het gebruik van SE binnen Energieprojecten.

Het betreft ervaringen vanuit Omexom, Tennet en EQUANS (tot voor kort ENGIE). Na de presentatie volgt een plenaire discussie over het onderwerp.

Verdere details over de avond en de sprekers volgt zo spoedig mogelijk.