Welkom op de website van INCOSE Nederland.

INCOSE staat voor: International Council on Systems Engineering. INCOSE is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto's, software, defensieonderdelen, infrastructuur, etcetera.  Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen - denk ook aan complexe processen en organisaties - was de aanleiding om INCOSE op te richten. 

INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden. Lees hier meer over ons.

Het laatste nieuws


Warning: filemtime(): stat failed for /data/sites/web/incosenl/www/edocman/-1 in /data/sites/web/incosenl/subsites/incose.nl/components/com_edocman/helper/file.class.php on line 181

Warning: A non-numeric value encountered in /data/sites/web/incosenl/subsites/incose.nl/components/com_edocman/helper/file.class.php on line 190

Grande Finale - 24 nov. Save the date!!

In 2016 is het 20 jaar geleden dat INCOSE-NL opgericht werd als Nederlandse chapter van International Council on Systems Engineering. Uiteraard mag dit jubileum niet ongemerkt voorbij gaan. Om dit prachtige jaar af te sluiten wordt, zoals je ongetwijfeld niet is ontgaan, de “Grande Finale” georganiseerd.
Ga direct naar grandefinale.incose.nl

Het doel van het event is om aandacht te geven aan Systems Engineering, kennis en ervaring bij elkaar te brengen, te netwerken en het jubileumjaar op een feestelijke manier afsluiten. Dit event wordt groots uitgepakt en zal plaatsvinden in de jaarbeurs  Utrecht, waarbij er een uitdagend programma op de planning staat. U kunt ook de flyer met meer informatie downloaden: Download (EMPTY)

Als INCOSE-lid ben je  van harte welkom op donderdag 24 November. 
Ga direct naar grandefinale.incose.nl