Bits & Chips organiseert Smart Systems

Het nieuws- en opiniemagazine voor de hightechindustrie in België en Nederland: Bits&Chips, organiseert op 2 november a.s. "Smart Systems 2017".

Op deze conferentie komen alle partijen die een rol spelen in het ontwikkelen van slimme en innovatieve systemen samen. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd, van intelligent lighting systems tot geavanceerde productietechnologie.

Lees meer

Leesvoer voor de vakantie: INSIGHT

Vier keer per jaar verschijnt INSIGHT. Een magazine van INCOSE met als doel de nieuwste ontwikkelingen in SE te presenteren en de toepassing van SE te vergroten door praktische informatie over SE te delen.
Vanuit INCOSE-NL willen we je wijzen op het bestaan van het magazine, neem 'm  mee op vakantie! Deze keer staat het INSIGHT magazine hier op de INCOSE-NL site. Alle leden krijgen ook een email vanuit INCOSE international als een nieuwe INSIGHT beschikbaar is. Alle edities van INSIGHT kunnen gedownload worden van connect: de internationale INCOSE database.

International Symposium in Adelaide

Van 16-20 juli vindt het INCOSE International Symposium plaats. 

We maken tzt een samenvatting van de hoogtepunten van het symposium.

Tot die tijd is hier meer informatie te vinden

Terugblik netwerkbijeenkomst MBSE

 De netwerkbijeenkomst over MBSE bij Prorail was erg goed bezocht! 50 man hoorde aan wat de laatste ontwikkelingen zijn, en in workshopvorm hebben we met elkaar de klantvraag van de INCOSE leden aan de SIG MBSE scherp gesteld. Hierbij een samenvatting van de avond.

Lees meer

Nieuwe sponsor: Semapro

We zijn verheugd mee te kunnen delen dat Semapro nu ook sponsor is van INCOSE NL!

Semapro staat voor betrokkenheid in techniek, en helpt de juiste systemen te bouwen door toepassing van (model based) systems engineering in de specificatiefasen van projecten. Door het in kaart brengen van het beoogd gebruik, analyse van gebruikers- en systeemeisen, het opstellen van systeemarchitectuur en volledig herleidbare productspecificaties worden kostbare vergissingen voorkomen. Naast deze diensten verzorgt Semapro ook MBSE cursussen voor individuen en bedrijven.

Het sponsorcontract is inmiddels getekend. Nadere kennismaking was niet nodig want de eigenaar van Semapro was reeds bekend; bestuurslid Eric Burgers. 

Meer informatie over Semapro: www.semapro.nl

26 september: hoe is het met MBSE?

Als je benieuwd bent naar de laatste ontwikkelingen in MBSE, kom dan 26 september naar onze netwerkbijeenkomst. Dan geeft de special interest group (SIG) Model Based Systems Engineering (MBSE) een update van de wereldwijde ontwikkelingen. Zij zullen onder andere met ons delen wat er tijdens de Europese en internationale INCOSE symposia op het gebied van MBSE de revue is gepasseerd. Ook wordt de vraag aan het publiek gesteld: wat zou jij graag verder ontwikkeld zien binnen MBSE? Waar moeten we ons de komende tijd op richten? Meld je hier aan. 

Lees meer