Persoonlijke adresgegevens INCOSE-NL leden

Waarom is het van belang dat je als INCOSE-NL lid jouw persoonsgegevens opgeeft en actueel houdt? Om transparant te zijn naar onze leden hierbij de reden waarom INCOSE-NL deze informatie graag wil bijhouden. 

Bij INCOSE-NL is iedereen lid op persoonlijke titel. Het bedrijf waarvoor je werkt of de functie die je bekleedt staat los van het lidmaatschap van INCOSE-NL. Uit praktijk is gebleken dat wanneer leden van werkgever wisselen, INCOSE-NL daar niet altijd van op de hoogte wordt gebracht. Dit zorgt voor extra inspanning en kosten om de contributiefactuur toch bij het lid te krijgen. In veel gevallen kunnen voormalig werkgevers vanwege privacy redenen geen contactgegevens verstrekken van oud-werknemers.

Om administratiekosten acceptabel te houden sturen we daarom de jaarlijkse contributiefactuur naar het persoonlijke adres. 

Bij je gegevens kun je aangeven via welk communicatiekanaal je bij voorkeur communiceert. (ten aanzien van de nieuwsbrief, etc). Als daar ‘zakelijke gegevens’ staat aangevinkt, zullen je privé contactgegevens door INCOSE-NL niet worden niet gebruikt voor een ander doel dan het versturen van de contributiefactuur. Het opslaan van jouw gegevens voldoet volledig aan de eisen gesteld in de AVG.

 Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact op met INCOSE-NL via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.